La primera empresa independent

Tecnologia pròpia

Totes les nostres solucions són exclusives i es basen en la nostra pròpia tecnologia. L’hem desenvolupat pensant en les necessitats de les persones que ens confieu el vostre projecte: la nostra plataforma administrativa, les eines de gestió de serveis, la nostra estructura de virtualització i cloud...

Ens devem només a tu

Des del principi sempre hem tingut clar que volíem mantenir una relació de proximitat i honestedat amb tu. Com aconseguir-ho? Doncs, evidentment, oferint-te el nivell de servei que ens agradaria rebre com a clients. Un servei de qualitat, avançat i amb una atenció dedicada a tu. Ho vols comprovar?

Quan et compensa tenir un servei de pagament?

El nostre servei gratuït està dissenyat per cobrir perfectament les necessitats de la majoria de les persones que encara no tenen pàgina web. Tot i això, si t’agradaria tenir el teu propi nom de domini o veus que la teva pàgina necessita més capacitat o característiques més avançades, no ho dubtis, truca’ns i t’ajudem a trobar la solució més adequada per a tu. El nostre catàleg està pensat per adaptar-se al que requereixes en cada moment.

Suport tècnic de qualitat

Sempre que ho necessitis, tens a la teva disposició un equip de professionals amb la preparació i l’experiència adequades per donar-te un suport de qualitat. Ens pots demanar ajuda a qualsevol hora del dia, cada dia de l’any, per donar-te un cop de mà per configurar el teu hosting, per prendre decisions tècniques, etc.

I evidentment, sense pagar res

Quan contractes un servei administrat a dinahosting inclou el suport i no has de pagar res per poder utilitzar-lo, ni tan sols si ens truques per telèfon. Tu simplement tria el mitjà que et sigui més còmode i tindràs la resposta d’una persona com tu, sense robots o serveis de resposta automatitzada.

Serveis que t’oferim

Tenim solucions per assegurar la teva presència a Internet. Des del més senzill fins al més potent.

Registre de dominis

El teu nom a la xarxa

Hosting i allotjament web

Els paquets més utilitzats

VPS/servidors virtuals

Guanya autonomia

Servidors dedicats

Una màquina només per a tu

Cloud Hosting

Flexibilitat i potència

Housing

El teu servidor al nostre CPD

Especial Resellers

Guanya diners amb DH

Hola! Només utilitzem galetes pròpies amb finalitat tècnica. Per obtenir més informació, consulta la política de cookies.